ADORE YOUR BLOG
ADORE YOUR BLOG skapades med syftet att kunna lära bloggare hur man ändrar och personifierar den egna bloggen och på så sätt lockar till sig nya besökare. AYB är uppdelad i tre delar: Material, Färger och Designhjälp.

Material
Många får leta länge för att hitta bra grafik att använda till bloggen. Därför strävar AYB efter att samla så mycket användarmaterial som möjligt på ett och samma ställe. Det enda som krävs för att få använda materialet är en länkning tillbaka till ADORE YOUR BLOG.

Färger
Ibland kan man ha idétorka vad gäller färger och nyanser att använda till sin blogg. ADORE YOUR BLOG vill hjälpa till och inspirera till färgval. Därför tas enstaka färger fram samt hela färgpaletter med webbfärger och rgbvärden så att man själv kan redigera de i bildbehandlingsprogram.

Designhjälp
Det svåraste av allt är att förstå webbspråket som används för att bygga upp bloggarna. ADORE YOUR BLOG hjälper till att öka förståelsen för XHTML och CSS som är grunstenarna i blogguppbygnaden. Dessutom kan man hitta olika guider för Photoshop så att man kan få snygga bilder och headers i sin blogg.

ADORE YOUR BLOG är gjord av Natalie Carrasco 2009.
Kontakt: [email protected]


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: